26.10.2022

Jesen je u Istri uvijek dobra ideja!

Jesen je vrijeme kada Istra nikako ne tone u zimski san, već se uzduž i poprijeko događaju razne manifestacije lokalnih proizvođača maslinovog ulja, vina i tartufara.
Istri je magična u jesen, kada se jesenjske boje razliju po poluotoku i popusti ljetna sparina.
Danas vam predstavljamo nekretninu koja je savšena za doček jeseni u Istri.
Nekretnina se nalazi u mjestu Kršan.
Kršan se opravdano može pohvaliti bogatom kulturnom i povijesnom baštinom koja u pojedinim mjestima datira još od 11. stoljeća.
Ljepotu i raznolikost osjetit ćete bilo da započnete svoj posjet općini od kršanskog Kaštela, gdje je pronađen Istarski razvod, plominske crkvice Sv. Jurja Starog koja krije najstariji poznati glagoljski natpis – Plominski natpis, zapadnih masiva Učke i kaštela Kožljak, romaničke crkve Sv. Kvirina i freske iz 15. stoljeća s detaljima prikaza poklonstva poznatog slikara Alberta, mjesta Čepić i istoimenog jezera koje se isušuje i pretvara u obradiva polja ili od najmlađeg naselja u Istri - Potpićna.
Ova prekrasna kuća sastoji se prizemlja i kata. Prizemlje obuhvaća prekrasan otvoreni dnevni boravak sa velikim staklenim stijenama koje osiguravaju prirodno svjetlo, lijepi pogled na vanjski bazen, blagovaonicu i potpuno opremljenu kuhinju. U tom dijelu kuće nalazi se još gostinjski toalet.
Iz prizemlja se penjemo stepenicama koje nas vode na prvi kat na koje se nalaze tri spavaće sobe sa vlastitim kupaonicama. Jedna spavaća soba ima terasu sa koje se pruža predivan pogled na bazen i vrt.
Okućnica je u potpunosti ograđena i daje potpunu privatnost. Okućnicu definitivno oplemenjuje lijepi bazen veličine 36 m2. Uz bazen nalazi se prekrasno sunčalište, te vanjska kuhinja koja ima mogućnost potpunog zatvaranja tako da će u zimskim mjesecima isto poslužiti za druženja i odmor. Pored vanjske kuhinje se nalazi i toalet.
Nekretnina je opremljena klima uređajima, te je sve pripremljeno za centralno grijanje.Za više informacija slobodno kliknite na poveznicu: prekrasna moderna kuca okolica labin (velvet-realestate.hr)