04.11.2022

Čarolija van vremena

Kada pričamo o turističkim destinacijama većinom ih gledamo kroz prizmu sezona u kojima su najatraktivnije. Na taj način nam se predstavljaju najzanimljivija ljetna ili zimska odredišta kojim su u fokusu specifične grane turizma – poput skijanja, ljetnih aktivnosti i slično.
Često, prolazimo  ljetnim i zimskim krajolicima, uživajući u blagodatima koje nam pružaju. No na tom putu nerjetko zanemarujemo predivne detalje koje nam priroda servira iz dana u dan, a nisu toliko povezani s primarnim dijelovima godine.
Kapi kiše na jesenskom lišću, izmaglica nad poljima, bljedunjavo sunce koje se ponekad probije kroz oblake, pregršt boja i mirisa koje ispunjavaju našu okolicu tek su jedan mali dio magije kojom je ispunjena naša svakodnevnica.


Bilo da smo u žurbi, stresu ili nam se ne sviđa promjena vremena, trebali bi barem na trenutak zastati i osvrnuti se oko sebe kako bi vidjeli i doživjeli čaroliju iskonskog ciklusa koji je iz godine u godinu pred nama.
Ukoliko se nađete u predivnom Rapcu, podno grada Labina, svratite na šetnjicu uz more. Uz malo bolju odjeću i obuću moći ćete uživati u fantastičnom prizoru uzburkane površine mora, koju miluje vjetar, a koje se čini kao da nam želi poslati poruku s druge strane vremena i postojanja. Vjetar u krošnjama drveća uz obalu, stijene koje prkosno odolijevaju moru te galebovi u niskom letu, čine fantastičan orkestar senzacija koji su melem za srce i dušu.

Ako ste u prilici svakako posjetite Rabac, bez obzira na vremenske prilike (osim, naravno, ukoliko su ekstremne) i posvjedočite predivnom okolišu koji će vam zasigurno uljepšati dan.

Ako vam se okoliš svidi, svakako pogledajte našu ponudu i razmislite…

POGLEDAJ PONUDU

Možda ste baš na pravom mjestu gdje bi mogli saviti svoje gnijezdo.